Tssshirt by Andreea Raicu

Am spus-o anterior si o sa o repet ori de cate ori am ocazia – Andreea Raicu este un Fashion Icon in Romania. Este printre putinele persoane publice, care imi provoaca urmatoarea reactie de fiecare data cand o vad in presa sau la vreun eveniment: Ireprosabil! Minunata! … asta e – ce-i al ei, e pus deoparte ;)

Aseara, 5 iunie, Andreea Raicu si-a lansat propria linie de tricouri intitulata TSSSHIRT by Andreea Raicu. Tricourile sunt model simplu, clasic t-shirt, in culori precum alb, negru si pasteluri, inscriptionate cu diferite mesaje funny sau figurine.

Incepand de astazi, tricourile TSSSHIRT by Andreea Raicu se pot achizitiona din magazinele Irina Schrotter si din magazinul Superstar din Bucuresti, avand preturi cuprinse intre 100 lei si 150 lei, in functie de mesaj.

Lansarea colectiei a avut loc in Clubul Fratelli din Bucuresti, Andreea fiind sustinuta de iubitul ei, Tudor Chirila, de buna sa prietena Irina Schrotter, Monica Barladeanu, Gabriel Cotabita, Corina Ciorba ( cu un look super normal si fresh WOW ) si multi altii.

VIA celebrity fashion blog
Sursa poze: Cotidianul.ro
2 Comentarii
  1. “Aseara, 5 iunie, Andreea Raicu si-a lansat propria linie de tricouri intitulata TSHHHIRT by Andreea Raicu.”, ai scris. Cred ca e corect TSSSHIRT by Andreea Raicu :)

    Keep up the good work :) Imi place foarte mult blogul tau.

  2. [...] eu zic ca astfel de printuri gasim in portofoliul oricarui magazin care face imprimari pe tricouri … nu mi se pare ceva demn de un podium de moda. Acum o apreciez pe Andreea Raicu pentru felul in care a decis sa isi lanseze colectia de tricouri cu mesaje: Tssshirt. Oricum sunt mult mai deosebite decat cele ale Laurei Lazar. [...]

*Trebuie sa completezi obligatoriu campurile Nume, Email si Comentariu! Campul Email nu va fi facut public.

alsancak çiçek alsancak çiçekçi bornova çiçek bornova çiçek siparişi konak çiçek siparişi karşıyaka çiçek karşıyaka çiçekçi karşıyaka çiçek siparişi istanbul food tour istanbul culinary tour istanbul food